Попова, Наталія ВікторівнаРибачок, Альбіна Вікторівна2014-11-052014-11-052014Попова, Н. В. Технологія гіркої настоянки збагаченого складу / Н. В. Попова, А. В. Рибачок // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 242.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17976Настоянки - це алкогольні напої, які одержують шляхом купажування екстрактів (настоїв) різноманітної корисної рослинної сировини. Вони містять 30- 60 % об. спирту, мають гіркуватий, гіркувато-пряний або пекучий смак. Liqueurs - is alcohol, which is produced by blending extracts (tinctures) NATURAL herbal products. They contain 30 60% vol. alcohol, with bitter, bitter, spicy or hot taste.otherантиоксидантистабілізаторинастоянкиantioxidantsstabilizersinfusionsкафедра експертизи харчових продуктівТехнологія гіркої настоянки збагаченого складуOther