Технологія гіркої настоянки збагаченого складу - Попова, Наталія Вікторівна; Рибачок, Альбіна Вікторівна (My University, 2014)
Настоянки - це алкогольні напої, які одержують шляхом купажування екстрактів (настоїв) різноманітної корисної рослинної сировини. Вони містять 30- 60 % об. спирту, мають гіркуватий, гіркувато-пряний або пекучий смак. Liqueurs - is alcohol, which is produced by blending extracts (tinctures) NATURAL herbal products. They contain 30 60% vol. alcohol, with bitter, bitter, spicy or hot taste.
Keywords: антиоксиданти; стабілізатори; настоянки; antioxidants; stabilizers; infusions; кафедра експертизи харчових продуктів