Ресурсо- та енергозбереження у молочноконсервній галузі - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна (My University, 2014)
Для забезпечення ресурсо- та енергозбереження на молочноконсервному комбінаті запропоновано розглянути такі основні положення комплексу заходів: розрахунково-аналітичне нормування витрат сировини, матеріалів та енергоносіїв, рецикл сировини; екологізація діяльності підприємства; організація планово-економічної діяльності; мотивація робочого персоналу. To ensure resource and energy saving at Dairy Plant invited to consider the following key provisions activities: Cash-analytical valuation of costs of raw materials and energy, Recycling of raw materials; greening the enterprise; planning and organization of economic activity; motivation of personnel.
Keywords: ресурсозбереження; енергозбереження; молочноконсервна галузь; resource; energy conservation; dairy canning industry; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; кафедра технології молока і молочних продуктів