Підвищення ефективності управління підприємства з використанням положень теорії двоїстості - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2022)
Розглянуто актуальність використання розроблених економіко-математичних методів математичного програмування на основі положень теорії двоїстості з метою проведення більш глибокого аналізу змін оптимального плану. Представлені межі використання розробленого алгоритму для задач лінійного програмування. The relevance of using the developed economic and mathematical methods of mathematical programming based on the provisions of the theory of duality in order to conduct a deeper analysis of changes in the optimal plan is considered. The limits of using the developed algorithm for linear programming problems are presented.
Keywords: управління; економіко-математичні методи; теорія двоїстості; програмні застосунки; алгоритм; management; economic and mathematical methods; theory of duality; software applications; algorithm; кафедра економіки праці та менеджменту