Навчання, як елемент соціальної політики організацій харчової промисловості - Буковинська, Марія Петрівна (My University, 2010)
В статті обґрунтована необхідність збільшення інвестицій в людський капітал та ефективного застосування знань і умінь персоналу для постійного покращення технологій і економічних результатів. Інвестиції в навчання з одного боку, підвищують якість людського капіталу в стратегічному плані, а з другого боку, підвищують мотивування і лояльність до організації.

In the article a reasonable necessity of increase of investments in a human capital and effective application of knowledge und abilities of personnel is for the permanent improvement of technologies and economic results. Investments in studies from one side, promote quality of human capital in a strategic plan, and from other side, promote reason and loyalty to organization.
Keywords: людський капітал; human capital; навчання персоналу; staff training; професійна освіта; vocational education