Вплив рейтингів репутації на сприйняття компанії стейкхолдерами - Дерев’янко, Олена Георгіївна (My University, 2019)
В рамках даної статті нас цікавить вплив рейтингів репутації – на репутацію. Як люди, знайомлячись з рейтингом, змінюють свою думку про компанію? І чи здатен рейтинг нівелювати іншу (скажімо, фінансову) інформацію про компанію? Стаття пояснює зв'язок між поведінкою компанії та її репутацією і, таким чином, поглиблює розуміння того, як ефективно управляти репутацією.
Keywords: вплив рейтингів репутації; сприйняття компанії; стейкхолдери; influence of reputation ratings; the perception of companies; stakeholders