Мельник, Віталій Вікторович2021-09-222021-09-222021Мельник, В. В. Удосконалення рецептурного складу діабетичних пряників та впровадження їх при переоснащенні борошняного цеху кондитерської фабрики "Житомирські ласощі" : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Віталій Вікторович Мельник ; наук. керівник Вікторія Віталівна Дорохович. – Київ, 2021. – 121 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35494otherізомальтитолфруктозапечиво цукровепряники заварніцукрозамінникипоказник глікемічкостікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення рецептурного складу діабетичних пряників та впровадження їх при переоснащенні борошняного цеху кондитерської фабрики "Житомирські ласощі"Other