Продуктова політика туристичного підприємства - Антоненко, Ірина Ярославівна (My University, 2016)
Ідентифіковано сучасні чинники ринкового та виробничого характеру, що визначають продуктову стратегію туристичного підприємства. Доведено, що за умов реалізації стратегії диверсифікації продуктовий портфель туристичного підприємства максимально відповідатиме потребам цільових ринків. Identified current market factors and industrial nature, defining product strategy of tourist business. It is proved that the conditions of implementation of the strategy to diversify product portfolio of tourism businesses meet the needs of most target markets.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; туристичне підприємство; туристичний продукт; продуктова стратегія; диверсифікація; tourism enterprises; tourism product; product strategy; diversification