Підсистема аналізу технологічного процесу і вибору рішень в системі управління дифузійною станцією цукрового заводу - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2012)
Наводиться реалізація системи прогнозування параметрів роботи дифузійної станції цукрового заводу та вибору рекомендованого рішення направленого на усунення відхилень технологічного режиму та на покращення показників роботи дифузійного відділення що включає в себе моделі розрахунку. We give the implementation of forecasting parameters of the diffusion plant sugar factory and selecting the recommended solutions to address the deviations technological regime and to improve the performance of the diffusion compartment that includes a model calculation.
Keywords: прогнозування; показники якості роботи дифузійного відділення; прийняття рішень; багатокритеріальний вибір; домінуючі критерії; prediction; quality of diffusion separation; decision making; multicriteria choice dominant criteria; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка