Визначення хімічної стійкості природного дисперсного кремнезему у технології кондиціювання води - Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія Михайлівна (My University, 2018)
Застосування природного матеріалу кремнезему у технології кондиціювання води покращує органолептичні та фізико-хімічні показники води підготовленої. The use of natural silica material in water conditioning technology improves the organoleptic and physico-chemical properties of prepared water.
Keywords: вода підготовлена; prepared water; хімічна стійкість; chemical resistance; кременезем; silica; кондиціювання; conditioning; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства