Спосіб визначення мікрокількостей плюмбуму (ІІ) (Деклараційний патент на винахід № 41219 A) - Костенко, Єлизавета Євгеніївна (My University, 2001)
Розроблена методика фотометричного визначення плюмбума (ІІ). The Designed methods photometric determinations of the lead (ІІ).
Keywords: визначення металів; metal identification; фотометрія; кафедра харчової хімії