Стан пожежної безпеки в Україні - Ейсмонт, Анна Олександрівна; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2018)
У роботі проведено моніторинг інформаційного матеріалу по стану техногенної та пожежної безпеки, в Україні. Аналіз проводився методом статистичної обробки інформації та порівняльного аналізу. Результати свідчить, що статистика пожеж та наслідків від них значною мірою є відбитком стану економіки держави, політичних, соціальних і демографічних процесів, що відбуваються у суспільстві, як наслідок, ситуація з забезпеченням пожежної безпеки залишається складною. The paper monitoring information material on the state of technological and fire safety in Ukraine. The analysis was carried out by the method of statistical information processing and comparative analysis. The results show that the statistics of fires and their consequences to a large extent reflect the state of the state's economy, political, social and demographic processes taking place in society, and as a result the situation with the provision of fire safety remains difficult.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; пожежа; fire; техногенна безпека; technogenic safety; пожежна безпека; fire safety; матеріальні втрати; material losses; наслідки; consequences