Сурич, МаксимБоярчук, Ярослав АндрійовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаШиян, Петро Леонідович2016-07-022016-07-022015Вплив технологічних параметрів при зброджуванні концентрованого сусла на утворення летких домішок бражки / Максим Сурич, Ярослав Боярчук, Тетяна Мудрак, Петро Шиян // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 225-227.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23757В роботі проведені дослідження по впливу концентрації сусла та виду сировини на біосинтез етилового спирту і побічних продуктів бродіння. Один із шляхів зниження кількості летких домішок етанолу – регулювання технологічних процесів і режимів таким чином, що були забезпечені умови, які сприяють направленому синтезу етанолу із пониженим утворенням побічних продуктів бродіння. The article presents a study on the effect of the concentration of the wort and raw material for the biosynthesis of ethyl alcohol and by-products of fermentation. One of the ways to reduce the amount of volatile impurities ethanol regulation of technological processes and modes, thus, were provided with conditions conducive to directional synthesis of ethanol with low by-product formation fermentation.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасуслодомішкибражкаwortimpuritiesmashВплив технологічних параметрів при зброджуванні концентрованого сусла на утворення летких домішок бражкиOther