Спосіб виробництва оздоблювальної помадки з порошком керобу для глазурування борошняних кондитерських виробів - Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2021)
Спосіб виробництва оздоблювальної помадки з порошком керобу для глазурування кондитерських виробів.

The method of production of decorative fondant with carob powder for glazing confectionery products.
Keywords: оздоблювальна помадка; decorating fondant; порошок керобу; cherub powder; кондитерські вироби; confectionery; кафедра експертизи харчових продуктів