Божко, Анастасія ЮріївнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-102024-11-102021Патент на корисну модель № 149292 UA, МПК (2006) А23G 3/00. Спосіб виробництва оздоблювальної помадки з порошком керобу для глазурування борошняних кондитерських виробів / Божко А. Ю., Усатюк С. І. ; володілець Національний університет харчових технологій. – № u202102539 ; заявл. 14.05.2021 ; опубл. 03.11.2021, Бюл. № 44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45604Спосіб виробництва оздоблювальної помадки з порошком керобу для глазурування кондитерських виробів.The method of production of decorative fondant with carob powder for glazing confectionery products.ukоздоблювальна помадкаdecorating fondantпорошок керобуcherub powderкондитерські виробиconfectioneryкафедра експертизи харчових продуктівСпосіб виробництва оздоблювальної помадки з порошком керобу для глазурування борошняних кондитерських виробівPatenthttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827