Грек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла ВікторівнаМихалевич, Артур Петрович2019-04-222019-04-222019Грек, О. Вплив колагенвмісного інгредієнта на термокоагуляцію білків сироваткового концентрату / О. Грек, А. Тимчук, А. Михалевич // Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та практичні аспекти», 28-29 березня 2019 р. – К.: ККІБП, 2019 р.– С. 22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29054При термокислотному осадженні, за класичних режимів, з концентрату сироваткового білкового, отриманого методом ультрафільтрацій, в присутності колагенвмісного інгредієнту за однаковий проміжок часу можливо вилучити більшу кількість альбумінної маси в середньому на 25 %. Отриману альбумінну масу доцільно використовувати як молочно-білкову основу для напівфабрикатів, що піддаються повторній термічній обробці та тривалому зберіганню за від’ємних температур.uk-UKколагенвмісний інгредієнттермокоагуляціябілкисироватковий концентратcollagen-containing ingredientthermocoagulationproteinswhey concentrateкафедра технології молока і молочних продуктівВплив колагенвмісного інгредієнта на термокоагуляцію білків сироваткового концентратуOther