Півторацька, Ангеліна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2023-06-162023-06-162022Сьогодення і перспективи виробництва якісних молочних продуктів / А. А. Півторацька, Т. Г. Осьмак, У. Г. Бандура, О. В. Кочубей-Литвиненко// Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної мультидисциплінарної конференції, 24 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 69-70https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40843Варто зазначити, що молоко та молочні продукти мають стати одним із векторів гарантій продовольчої безпеки України та світу, а отже, громади і держави мають збільшити закупівлі вітчизняної молочної продукції. А модернізація виробничих потужностей, виробництва інноваційних молочних продуктів, комплексна переробка сировини та глобальний перехід на високі міжнародні молочні стандарти допоможе українським виробникам швидше інтегруватися на міжнародних ринках.кисломолочні пастидитяче харчуваннякафедра технології молока і молочних продуктівСьогодення і перспективи виробництва якісних молочних продуктівThesis