Перспективи розвитку бутік-готелів в Україні - Засєкіна, Б. В. (My University, 2014)
За даними Всесвітньої Туристичної Організації сьогодні в світі налічується понад 100 міжнародних готельних корпорацій, діють 16 млн. готелів, причому 20% з них відноситься до готельних мереж (станом на 01.01.2013). According to the World Tourism Organization in the world today, there are More than 100 international hotel corporations operate 16 million. hotel, with 20% of them belong to hotel chains (as of 01/01/2013).
Keywords: готельні корпорації; туристи; бутік-готелі; hotel corporations; tourists; boutique hotels