Рябоконь, Наталія ВалеріївнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2012-04-032012-04-032012Рябоконь, Н. В. Визначення реологічних характеристик згущених молочник консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, Н. В. Рябоконь // 2012. - С. 301-305.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/678Визначено реологічні характеристики згущених молочних консервів з цукром та різними плодово-ягідними наповнювачами. Застосування сиропів і джемів у технології виробництва згущених молочних консервів з цукром сприяє зменшенню в’язкості готових продуктів та збільшенню тривалості руйнування структури у продуктах з плодово-ягідними джемами.The rheological properties of condensed canned milk with sugar and various fruit fillings are determined. The use of syrups and jams in technology condensed canned milk with sugar reduces the viscosity of finished products and increase the length of the destruction of structures in products with fruit jam.otherзгущене молоко з цукромплодово-ягідний наповнювачсиропджемефективна в’язкістьротаційний віскозиметрреологічна криваsweetened condensed milkfruit fillingsyrupjameffective viscosityrotational viscometerflow curveкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійВизначення реологічних характеристик згущених молочник консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами