Національний університет харчових технологій2020-03-022020-03-022019Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародниї науково-практичних конференцій, 11 вересня 2019 р., м. Київ / Національний університет харчових технологій ; Об’єднання УКРХЛІБПРОМ ; Асоціація УКРКОНДПРОМ ; Виставкова компанія АККО Інтернешнл. – Київ : НУХТ, 2019. – 160 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30942Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виЗдобутки та перспектробництві» 10 вересня 2019 року та «иви розвитку кондитерської галузі», які відбулися 11 вересня 2019 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі.інноваційні технологіїхлібопекарське виробництвоасортимент хлібобулочних виробівнатуральні підсолоджувачінутрієнтибезглютеновий хлібinnovative technologiesbakery productionassortment of bakery productsnatural sweetenersnutrientsІнноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузіBook