Розвиток роздрібної торгівлі в Україні в умовах імплементації угоди про асоціацію між Україною та ЄС - Григорців, Михайло Володимирович; Попадинець, Назарій Миколайович (My University, 2015)
Проаналізовано структурні процеси, що відбуваються у внутрішній торгівлі, виявлені диспропорції, а також нові тенденції розвитку. Проведено порівняльний аналіз між розвитком ринку роздробної торгівлі України та країнами-членами Європейського Союзу (ЄС). Визначено основні напрями впливу Угоди про асоціацію між Україною та ЄС на роздрібну торгівлю в Україні. Запропоновано заходи з усунення диспропорцій на ринку роздрібної торгівлі. Structural analysis of the processes occurring in the internal trade imbalances identified and new trends.A comparative analysis between market development rozdrobnoyi Trade of Ukraine and Member States of the European Union (EU).The main areas of impact of the Association Agreement between Ukraine and the EU in retail trade in Ukraine.The measures to eliminate distortions in the retail market.
Keywords: кафедра економіки і права; торговельна політика; роздрібна торгівля; внутрішня торгівля; domestic trade; retail trade; trade policy