Застосування основних сульфатів алюмінію для ефективного очищення природної води - Хижняк, Ольга Олександрівна; Запольський, Анатолій Кирилович (My University, 2012)
Представлені результати коагуляційного очищення природної води річок Десна і Дніпро в весняно-осінній та паводковий періоди року коагулянтами на основі сульфату алюмінію. Визначено ефективний коагулянт для отримання якісної води.
Keywords: коагулянт; coagulant; основні сульфати алюмінію; сульфат алюмінію; коагуляційне очищення; основные сульфаты алюминия; сульфат алюминия; коагуляционная очистка; basis of sulfate of aluminium; sulfate of aluminium; coagulatory clearing; кафедра експертизи харчових продуктів