Иванов, Сергей ВитальевичРашевская, Тамара Алексеевна2014-04-082014-04-082014Иванов, С. В. Регулирование наноструктуры и функциональных видов сливочного масла / С. В. Иванов, Т. А. Рашевская // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей: третя Міжнародна науково-технічна конференція, 2014р. - К.: НУХТ, 2014. - С. 66-67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13780Целью работы является изучение влияния растительных пищевых добавок на формирование наноструктуры и свойств сливочного масла. The aim is to study the effect of herbal supplements on forming nanostructures and properties of butter.otherсливочное маслонаноструктурапрофилактические продуктыbutternanostructureprophylactic foodкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівРегулирование наноструктуры и функциональных видов сливочного маслаOther