Литовченко, Ігор Миколайович2014-10-232014-10-232001Литовченко, І. М. Обладнання для механічної переробки сировини і напівфабрикатів формуванням / І. М. Литовченко // Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник. – Вінниця : Нова книга, 2001. – С. 238–263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17607Розглянуті основи технологічних процесів в харчовій і переробній промисловості. Приведені будова, призначення, принцип дії та основні розрахункові залежності типового обладнання, згрупійованого за технологічними ознаками.обладнаннямашиниапаратиконструкціїequipmentmachinedevicestructureкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водиОбладнання для механічної переробки сировини і напівфабрикатів формуваннямArticle