Обладнання для механічної переробки сировини і напівфабрикатів формуванням - Литовченко, Ігор Миколайович (My University, 2001)
Розглянуті основи технологічних процесів в харчовій і переробній промисловості. Приведені будова, призначення, принцип дії та основні розрахункові залежності типового обладнання, згрупійованого за технологічними ознаками.
Keywords: технологічне обладнання; technological equipment; машино-апаратурна схема; machinery and equipment diagram; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології цукру і підготовки води