Зуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2016-03-122016-03-122015Кулініч, В. І. Хліб за прискореною технологією, як продукт закладів ресторанного господарства / В. І. Кулініч, Т. А. Сильчук // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 159–160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22474Сучасний заклад ресторанного господарства, як невід’ємна складова сфери гостинності, знаходиться у постійному пошуку напрямків саморозвитку. Це необхідно для гарантування збільшення асортименту продукції і послуг підприємства, що забезпечить попит серед споживачів. The modern facility of restaurant business as an integral part of the hospitality areas, is in constant search for self-direction. This is necessary to ensure increasing range of products and services enterprise, providing demand among consumers.uk-UKресторанне господарствотехнологія приготуванняхлібобулочні виробиrestaurant managementpreparation technologybakeryкафедра готельно-ресторанної справиХліб за прискореною технологією, як продукт закладів ресторанного господарстваOther