Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБорисенко, Олена ВікторівнаМахинько, Валерій МиколайовичБондар, Наталія Петрівна2012-12-242012-12-242003Арсеньєва, Л. Ю. Використання продуктів переробки сої для підвищення біологічної та харчової цінності хліба / Л. Ю. Арсеньева, О. В. Борисенко, В. М. Махинько, Н. П. Бондар // Харчові добавки, інгредієнти, БАДи : їх властивості та використання у виробництві продуктів та напоїв : науково-практична конференція. – 2003. - С. 60-63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4830Представлено результати досліджень впливу продуктів переробки сої (білковий соєвий концентрат, борошно з цільнозмеленого зерна сої, борошна з солоду сої) на органолептичні та фізико-хімічні показники хліба. The research results of the influence of soybean products (soy protein concentrate, flour out of soybeans, and flour out of soy malt) on organoleptic and physical and chemical properties of bread are presented.uk-UKпродукти переробки соїполіпшуючі добавкихліб підвищеної біологічної цінностіsoybean productsimproving additivesbread with high biological valueкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиВикористання продуктів переробки сої для підвищення біологічної та харчової цінності хлібаArticle