Лець, Наталія ОлексіївнаБортнічук, Олег ВікторовичЦирульнікова, Віта ВалентинівнаДоценко, Віктор Федорович2017-05-152017-05-152015Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробів / Н. О. Лець, О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 419.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25251Використання білкової сировини в технології виготовлення хлібобулочних виробів. Using the protein material in manufacturing technology bakery products.uk-UKхлібобулочні виробимолочна сироваткавakery productsmilk wheyкафедра готельно-ресторанної справиВикористання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробівThesis