Спосіб виробництва попередніх сумішей мікроелементів (Патент на корисну модель № 46880) - Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович (My University, 2010)
Патент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва попередніх сумішей мікроелементів, що дозволяє покращити мікробіологічний стан корму, підвищити якість кормів, зменшити небезпечний вплив на працівників. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of production initial mixtures of the microelements that allows to improve microbiological condition of the feed, to improve the feeds, to decrease negative influence at the staff.
Keywords: електроліз; премікс; мікроелемент; electrolysis; premix; microelement; кафедра технології зберігання і переробки зерна