Ковальов, Олександр ВолодимировичДоломакін, Юрій ЮрійовичЛогвінський, Руслан ВалерійовичФедорів, Віктор Михайлович2014-05-202014-05-202013Двохетапне випікання хлібобулочних виробів з охолодженням у вакуумно-випарній камері системи Zeovac / О. В. Ковальов, Ю. Ю. Доломакін, Р. В. Логвінський, В. М. Федорів // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : тези 79-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, асп. і студ., 15-16 квіт. 2013 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – Ч. 2. – С. 77-78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14442В роботі представлений один з методів вирішення проблеми трудомісткого і тривалого процесу приготування хліба, а саме «двохетапна» випічка з використанням проміжного вакуумно-випарного охолоджування. The paper present a method of solving the problem laborious and lengthy process of making bread, namely "two-step" baking using the intermediate vacuum evaporative cooling.otherдвохетапне випіканнявакуумно-випарне охолодженняхлібtwo-stage bakingvacuum-evaporative coolingbreadкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДвохетапне випікання хлібобулочних виробів з охолодженням у вакуумно-випарній камері системи ZeovacThesis