Інформаційне забезпечення вищого навчального закладу - Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна (My University, 2013)
Одним з пріоритетних напрямків розвитку сучасного вищого навчального закладу є впровадження нових інформаційних технологій в освітній процес. One of the priorities of modern higher education institution is the introduction of new information technologies in educational process.
Keywords: кафедра біотехнології і мікробіології; виховання; інформаційне забезпечення; навчальний заклад; education; information support; educational institution