Люлька, Олександр МиколайовичМирончук, Валерій ГригоровичЛюлька, Дмитро Миколайович2019-02-182019-02-182016Люлька О. М. Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки / О.М. Люлька, В. Г. Мирончук, Д. М. Люлька // Цукор України. - 2016. - №11/12 (131/132). - С. 36-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28815Описано вплив основних геометричних параметрів робочої частини бурякорізальних ножів (кута торцювання, кута заточки та гостроти леза) кенігсфельдського типу на характеристики процесу різання. Отримано аналітичні залежності, які дозволяють визначити основні геометричні параметрами робочої частини бурякорізальних ножів кенігсфельдського типу. It describes the impact of the main geometric parameters of the working part beet slicing knives (cutoff turning angle, angle of backing-off, fineness) on the characteristics of the cutting process. Analytical dependence for determining the basic geometric parameters of the working part beet slicing knives konigsfeld type.uk-UKрізанняножікут торцюванняріжуча кромкаslicingbeet knivescutoff turningcutting edgeкафедра готельно-ресторанної справикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняГеометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружкиArticle