Місюра, Максим ДмитровичКишенько, Василь Дмитрович2012-12-172012-12-172004Місюра, М. Д. Методи системного аналізу виробництвом пива / М. Д. Місюра, В. Д. Кишенько : тези доповідей учасників Міжнародної науково - практичної конференції "інтелектуальні системи прийняття рішень Та інформаційні технології" 19-21 травня 2004 р.- Чернівці, 2004. - С. 161-162.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4376Для системного аналізу технологічних процесів виробництва пива застосований ентропійний підхід до оцінки стану складної системи та зв’язаних з ним варіаційних принципів нерівноважної термодинаміки, метод дисипативних структур та структурно-інформаційних критерієв еволюції складних технологічних систем. For a systematic analysis of manufacturing processes applied beer entropy approach to the assessment of a complex system and the associated variational principles of nonequilibrium thermodynamics, the method of dissipative structures and structural information of criteria evolution of complex technological systems.uk-UKсистемний аналізsystem analysisпивовиробництвоbeerproductionкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаМетоди системного аналізу виробництвом пиваThesis