Дробот, Віра ІванівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаСавчук, Наталія ІванівнаЧагаров, Олександр Миколайович2013-03-222013-03-222000Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі / В. І. Дробот, Л. Ю. Арсеньєва, Н. І. Савчук, О. М. Чагаров // Зерно і хліб. – 2000. - № 2. – С. 28-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7026Робота присвячена розробці комплексних порошкоподібних покращувачів, ефективних при переробці пшеничного борошна зі слабкою клейковиною і підвищеною автолітічною активністю. В якості компонентів комплексних покращувачів використовували ферментні препарати фірми «Novo Nordisk». Зроблено висновки про поліпшення фізико-хімічних показників якості хліба, а також про уповільнення його черствіння.uk-UKхлібслабка клейковинапідвищена автолітична активністькомплексні поліпшувачіферментні препаратихлебслабая клейковинаповышенная автолитическая активностькомплексные улучшителиферментные препаратыbreadweak glutenincreased autolytic activitycomplex improversenzymatic agentкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачіArticle