Поліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовин - Юрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Альсаїд, Абдулкарим (My University, 2006)
Досліджено вплив вітчизняних поверхнево-активних речовин на якість макаронних виробів із хлібопекарського борошна. Встановлено, що внесення ПАР сприяє покращенню міцності макаронних виробів та показників їх варильних властивостей. It was investigated the influence of local surface active agents on the quality macaroni products from the white flour. It was established that surface active agents improve the strength of macaroni products and cooking properties.
Keywords: макаронні вироби; поверхнево-активні речовини; моностеарат гліцерину; варильні властивості; cooking properties; macaroni products; surface active agents; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів