Юрчак, Віра ГаврилівнаПаливода, Світлана ДмитрівнаАльсаїд, Абдулкарим2013-04-042013-04-042006Юрчак, В. Г. Поліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовин / В. Г. Юрчак, С. Д. Паливода, Альсаїд Абдулкарим // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 1 (14). – С. 15–18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7277Досліджено вплив вітчизняних поверхнево-активних речовин на якість макаронних виробів із хлібопекарського борошна. Встановлено, що внесення ПАР сприяє покращенню міцності макаронних виробів та показників їх варильних властивостей. It was investigated the influence of local surface active agents on the quality macaroni products from the white flour. It was established that surface active agents improve the strength of macaroni products and cooking properties.otherмакаронні виробиповерхнево-активні речовиниклейковинаміцність макаронних виробівварильні властивостіcooking propertiesmacaroni productssurface active agentsglutenstrength of macaroni productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПоліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовинArticle