Інформація як специфічний ресурс підприємства - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2009)
Розглянуто властивості інформації як специфічного ресурсу підприємства. The properties of information as a specific resource companies are considered.
Keywords: інформація; властивості; характеристики; іnformation; properties; characteristics; кафедра економіки праці та менеджменту