Алгоритм керування накопичувачем електроенергії в системі електрозабезпечення з активними споживачами - Зінькевич, Петро Олексійович; Балюта, Сергій Миколайович; Куєвда, Юлія Валеріївна (My University, 2023)
Запропоновано алгоритм керування системою накопичення електроенергії (СНЕ), що ґрунтується на оцінці її енергетичного стану з використанням прогнозних значень потужності генерації та навантаження. Метою керування є ефективне використання енергії з активними споживачами та мінімізація споживання зовнішньої мережі.
Keywords: алгоритм керування; фотоелектрична станція; система накопичення енергії; фіктивні споживачі; система електрозабезпечення; кафедра електропостачання і енергоменеджменту; control system algorithm; photovoltaic plant; energy storage system; fictitious consumers; power supply system