Діагностика та експертиза коштовностей - Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2003)
У підручнику висвітлено теоретичні підходи до формування критеріїв оцінки коштовностей, діагностику, товарознавчу експертизу та оцінку вартості дорогоцінного каміння та дорогоцінних металів. Призначений для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, незалежних експертів. The tutorial presents a theoretical framework for the formation of values of evaluation criteria, diagnosis, merchandising expertise, the valuation of precious metals and precious stones. It is intended for high school students, graduate students, and independent experts.
Keywords: споживні властивості; consumer characteristics; споживні цінності; експертиза; діагностика; оцінка; дорогоцінні метали; дорогоцінні каміння; клеймо; іменник; consumer values; examination; diagnosis; evaluation; precious metals; precious stones; brand; list of names; hallmark; market value; кафедра експертизи харчових продуктів