Миколів, Іван Михайлович2014-07-042014-07-042013Миколів, І. М. Особливості викладання дисципліни «Технологічні комплекси харчових виробництв» для студентів напряму підготовки «Машинобудування» / І. М. Миколів // Всеукраїнський науково-методичний семінар завідувачів випускових кафедр за напрямом підготовки 6.050503 «Машинобудування», 23 – 25 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 23–24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15883Особливості викладання дисципліни «Технологічні комплекси харчових виробництв» для студентів напряму підготовки «Машинобудування». Features teaching "Technological systems of food production" for the students’ specialty "Engineering".uk-UKпроектуваннятехнологічний потікобладнання харчових виробництвdesignprocess flowequipment for food industryкафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектуванняОсобливості викладання дисципліни «Технологічні комплекси харчових виробництв» для студентів напряму підготовки «Машинобудування»Other