Новойтенко, Ірина Віталіївна2014-10-302014-10-302014Новойтенко, І. В. Тенденції розвитку підприємств харчової промисловості у 2014 р. / І. В. Новойтенко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвяченої 130-річчю Національного університету харчович технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 821.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17825За оперативними даними Державної служби статистики України [1] питома вага реалізованої продукції виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів в загальному обсязі реалізованої промислової продукції в Україні за січень- червень 2014 року склала 20,4 відсотка. За цим показником галузь знаходиться на першому місці серед всіх галузей промисловості. According to the State Statistics Service of Ukraine [1] specific weight of sales of food, beverages and tobacco products in the total volume of industrial production in Ukraine in January June 2014 was 20.4 percent. For this indicator, the industry is on first among all industries.uk-UKтенденції розвиткухарчова промисловістьпідприємстваdevelopment trendsfood industrycompaniesкафедра економіки і праваТенденції розвитку підприємств харчової промисловості у 2014 р.Other