Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаВашека, Оксана Миколаївна2014-10-312014-10-312014Нєміріч, О. В. Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, О. М. Вашека // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17859Бісквітний напівфабрикат, як складова різноманіття тортів, тістечок, рулетів та інших борошняних кондитерських виробів, є досить популярною продукцією великих і малих підприємств галузі. Biscuit cake mix as part variety of cakes, pastries, rolls and other pastry products are very popular products large and small businesses sector.otherрослинні порошкибісквітний напівфабрикаткабачкиzucchinivegetable powderssponge cake mixкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїБісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківOther