Пащенко, Дмитро Валерійович2021-09-202021-09-202021Пащенко, Д. В. Розроблення технології термічно оброблених сиркових напівфабрикатів з клітковиною із ядер арахісу з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дмитро Валерійович Пащенко ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2021. – 132 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35402otherтермічно оброблені сиркові напівфабрикатиклітковина із ядер арахісузапіканкатехнологіявологоутримуюча здатністьсир кисломолочнийкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології термічно оброблених сиркових напівфабрикатів з клітковиною із ядер арахісу з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добуOther