Короткий, Андрій ВолодимировичРоманов, Олексій ВасильовичЛітушко, Іванна БорисівнаРоманова, Зоряна Миколаївна2016-06-212016-06-212016Розширення асортименту пива з використанням нетрадиційної сировини / Андрій Короткий, Олексій Романов, Іванна Літушко, Зоряна Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 240.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23684В роботі для розширення асортименту та споживацької аудиторії було запропоновано використання пряно-ароматичної сировини. The work to expand the range and consumer audiences were offered the use of aromatic raw materials. As part of the experiment was prepared three different beers.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивоасортиментнетрадиційна сировиналимонадсушений барбарискаваімбирbeerassortmentalternative raw materialslemonadedried barberriescoffeegingerРозширення асортименту пива з використанням нетрадиційної сировиниOther