Використання мультимедійних технологій при викладанні спеціальних дисциплін - Іващук, Вячеслав Віталійович; Луцька, Наталія Миколаївна; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2008)
В даній роботі представлені можливі варіанти створення інтегрованих додатків активного викладання студентам спеціальних дисциплін. Матеріал являє собою концептуальний путівник до створення електронних додатків навчання на базі сучасного психолого-педагогічного підґрунтя. This paper presents options for building integrated additions active presentation to students of special disciplines. The material is a conceptual guide for the development of electronic learning based on additions of contemporary psychological and pedagogical direction.
Keywords: когнітивне сприйняття; параметри аудиторії; когнітивні потреби; самовдосконалення; мультимедіа; cognitive perception; audience parameters; cognitive needs; self-help; multimedia; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка