Чмут, Надія ОлександрівнаБандуренко, Галина МихайлівнаМарценюк, Олександр Степанович2013-11-052013-11-052009Патент на корисну модель № 45803 UA, МПК A23L 2/00 (2009.) Напій березовий «Надія» / Чмут Н. О., Бандуренко Г. М., Марценюк О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2009 06233 ; заявл. 16.06.2005 ; опубл. 25.11.2009, Бюл. № 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11002Напій березовий, що містить березовий сік, цукор або фруктозу та лимонну кислоту, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: березовий сік 60-80 % цукор або фруктоза 4-8 % лимонна кислота 0,5-0,8 % екстракт плодів глоду 10-30 %.otherлимонна кислотаекстракт плодів глодунапій березовийсік березовийфруктозалимонная кислотанапиток березовыйэкстракт плодов боярышникасок березовыйфруктозаcitric acidan extract of hawthorn berriesbeverage birchbirch juicefructoseкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняНапій березовий «Надія» (Патент на корисну модель № 45803)Other