Остапів, Вікторія Євгенівна2023-05-102023-05-102023Остапів, В. Є. Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Остапів Вікторія Євгенівна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2023. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40647otherбаранинаяловичинасвининатехнологіяобладнанняlambbeefporktechnologyequipmentкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОрганізація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХOther