Дробот, Віра ІванівнаБондаренко, Юлія ВікторівнаУдворгелі, Лариса ІванівнаТаланов, О. Б.2012-05-042012-05-042007Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива / В. І. Дробот, Л. І. Удворгелі, Ю. В. Бондаренко, О. Б. Таланов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2007. – № 1. – С. 15 - 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1052В матеріалах статті розглянуто можливість використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень впливу патоки на показники технологічного процесу та якість готових виробів дозволили встановити доцільність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів замість цукру.uk-UKмальтозна патокамальтозная патокаmaltose treacleцукортістобродінняоб’єм хлібачерствіннясахартестоброжениеобъем хлебачерствениеsugardoughfermentationvolume of breadhardenedкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗаміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива