Makhynko, Valeriy2014-07-232014-07-232013Makhynko, V. Fortification in view of food items’ mutual influence / V. Makhynko // Продовольча безпека: економічні, управлінські, геополітичні, екологічні, культурні виміри : збірник тез XXIV Міжнародного Колоквіуму Інституту CEDIMES (м. Київ, 28 жовтня – 3 листопада 2013 р). – К.: НУХТ, 2013 – С. 36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16260Considered are the main signs of imbalance of the chemical composition of bakery products. Also pointed to the need to enrich them with consideration of antagonism, and synergies additives.enbreadadditivefortificationantagonismsynergismхлібдобавказбагаченняантагонізмсинергізмхлебдобавкаобогащениеантагонизмсинергизмкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівFortification in view of food items’ mutual influenceThesis