Nosenko, VolodymyrLitvynchuk (Vorontsova), SvitlanaDorohovich, VictoriyaTarasenko, Irina2018-10-262018-10-262016Іmproving technological processes of waffles production using physical methods / V. Nosenko, S. Litvynchuk, V. Dorohovych, I. Tarasenko // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : book of abstracts 8th Central European Congress on Food 2016, 23-26 May 2016. – Kyiv : NUFT, 2016. – Р. 37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28396The proposed physical methods make it is possible to improve processes of pastry cream products manufacturing significantly.wafersnear infrared spectraultrasound treatmentmicrowave treatmentвафліближня інфрачервона область спектраультразвукове обробленнямікрохвильове обробленнякафедра фізики та професійної безпекикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівImproving technological processes of waffles production using physical methodsOther