Грицкевич, Анастасія Олександрівна2024-03-282024-03-282023Грицкевич, А. О. Аналіз сучасних технологій страв із використанням гідробіонтів спеціалізованого закладу ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Грицкевич Анастасія Олександрівна ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2023. – 116 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42377ukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїзаклад ресторанного господарстваорганізаційна структурасхема технологічного процесугідробіонтилокальна сировинасередземноморська кухняАналіз сучасних технологій страв із використанням гідробіонтів спеціалізованого закладу ресторанного господарстваOther