Спосіб підготовки виробничого середовища з вуглеводвмісної сировини до ферментації (Патент на винахід № 38039) - Левандовський, Леонід Вікторович; Ткаченко, Алла Феодосіївна; Янчевський, Віктор Казімірович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Глуховцов, Володимир Васильович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Шустікова, Наталія Євгенівна (My University, 2004)
Спосіб передбачає антисептування середовища спиртового виробництва препаратом «Дезактин» в кількості 0,0025% до об’єму середовища.The method provides antiseptation of wort of alcohol production by preparation "Dezaktin" in dosage 0.0025% by volume of the medium.
Keywords: спиртове бродіння; антисептик; дезактин; alcohol fermentation; antiseptic; dezaktin