Умови існування вільної конкуренції на товарних ринках України - Ткаченко, Ольга Миколаївна (My University, 2009)
Стаття присвячена дослідженню державного регулювання конкурентних відносин на ринках споживчих товарів в Україні. Розглянута необхідність такого регулювання вільної конкуренції. Запропоновані основні напрями державного регулювання конкурентного середовища взагалі та конкретно на ринках харчових продуктів. The Article is devoted research of government control of competition relations on the markets of consumer goods in Ukraine. Considered necessity of such adjusting of free competition. Basic directions of government control of competition environment are offered in general and concretely on the markets of food products.
Keywords: вільна конкуренція; державне регулювання конкуренції; стан ринку; ринок харчових продуктів; free competition; government control of competition; market condition; market of food products; кафедра економіки і права