Вплив їстівного покриття на споживні властивості мармеладних виробів - Шульга, Оксана Сергіївна (My University, 2017)
До складу покриття входить лляна олія як гідрофобна складова, що дозволяє зменшити паропроникність плівки, яка також багата поліненасиченими жирними кислотами. З метою розширення асортименту мармеладних виробів доцільно також додавати до складу покриття овочево-фруктові порошки. The composition of the coating includes linseed oil as a hydrophobic component, which reduces the vapor permeability of the film, which is also rich in polyunsaturated fatty acids. In order to expand the range of marmalade products it is also advisable to add vegetable and fruit powders to the composition.
Keywords: їстівне покриття; мармелад; edible coating; marmelade; кафедра експертизи харчових продуктів