Шульга, Оксана Сергіївна2019-01-152019-01-152017Шульга, О. С. Вплив їстівного покриття на споживні властивості мармеладних виробів / О. С. Шульга // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : Х Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів з міжнародною участю, 29 вересня-1 жовтня 2017 р. - Одеса, 2017. – С. 223-224.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28708До складу покриття входить лляна олія як гідрофобна складова, що дозволяє зменшити паропроникність плівки, яка також багата поліненасиченими жирними кислотами. З метою розширення асортименту мармеладних виробів доцільно також додавати до складу покриття овочево-фруктові порошки. The composition of the coating includes linseed oil as a hydrophobic component, which reduces the vapor permeability of the film, which is also rich in polyunsaturated fatty acids. In order to expand the range of marmalade products it is also advisable to add vegetable and fruit powders to the composition.uk-UKїстівне покриттямармеладedible coatingmarmeladeкафедра експертизи харчових продуктівВплив їстівного покриття на споживні властивості мармеладних виробівThesis